Om oss

Patienten kommer alltid först för oss

Hos oss på SDM Dental Center är du som patient alltid högst prioriterad, oavsett om du kontaktar oss för en vanlig undersökning eller någon form av estetisk tandvård. Vår verksamhet är uppbyggd på att erbjuda patienten bästa tänkbara tandvård.

Vi kan erbjuda komplett och kompetent tandvård av alla slag: Akuttandvård, tandimplantat, broar, proteser, undersökningar, lagningar, rotbehandlingar, tandrengöring/tandstensborttagning med mera. Vi erbjuder även estetisk tandvård som blekning, skalfasader och Invisalign (osynlig tandreglering). Här kan du läsa mer om våra olika behandlingar.

Vi är medlemmar i Sveriges Tandläkarförbund och är anslutna till Försäkringskassan.

Säkerhet och trygghet i fokus för oss

Vi lägger stor vikt på din säkerhet och trygghet när vi tar hand om dina tänder och övriga munhälsa!

Om du är i behov av en allmän tandvård, kan du komma till oss för årliga kontroller. I samband med dessa kan du även få råd och tips om din tandhygien för att slippa framtida besvär som tandlossning eller karies. Vi hjälper dig att hitta rätt hjälpmedel som tandtråd och mellanrumstandborstar, med mera.

tandimplantat Norrköping

Vi erbjuder även akuttandvård

Om du behöver akut tandvård då du har drabbats av tandvärk eller slagit av en tand när du spelat fotboll eller någon annan olycka , gör vi rotfyllningar, sätter in proteser och broar. Vill du ha estetisk tandvård, bleker vi dina tänder och genomför ett flertal olika estetiska tandvårdsbehandlingar. Vi kan förbättra din munhälsa – och ge dig ett vackrare leende på köpet!

Vår tandvård är baserad på den senaste forskningen och utförs med modern utrustning av erfarna tandläkare, tandhygienister och sköterskor. Vi arbetar alltid hårt för att maximera patientsäkerheten och minimera risken för besvär.

En god service är helt centralt för oss. Därför lägger vi mycket tyngd på att alltid vara tillgängliga och tillmötesgående – vi har generösa öppettider och kan alltid erbjuda akut tandvård utan längre väntetider.

Tandvårdsrädd? Vi hjälper dig

Vi har även stor erfarenhet av tandvårdsrädda patienter och hjälper dem igenom behandlingen med varm hand. Vi arbetar på ett lugnt och sansat sätt och låter allting ta den tid det behöver för att skapa trygghet och nå bästa möjliga resultat.

Ett stort kvalitetstänk genomsyrar allt vi gör. För oss är det centralt att din behandling ska ge ett långvarigt och hållbart resultat. Noggrann och kvalitetssäkrad tandvård sparar dessutom både tid och pengar i långa loppet.

Hos oss möts du av ett team av välutbildade och flerspråkiga tandläkare och tandsköterskor. Vi erbjuder dig det som just du behöver. Vi vill alltid göra det bästa för att hjälpa dig.

Kunniga och erfarna tandläkare