Behandlingar

Akut Tandvård i Norrköping - hjälp när du behöver det 

Att man snabbt kan få hjälp i samband med att man drabbas av akut tandvärk är avgörande. Dels så kan problemen förvärras ju längre man väntar - och dels så handlar det givetvis också om en smärta som kan vara svår att hantera. Det spelar ingen roll om det handlar om inflammation, tandvärk, blödande tandkött eller kraftiga ilningar som inte ger med sig. Rätt hjälp i rätt tid gör skillnad. 

Hos oss hittar du akut tandvård då olyckan är framme. Vi erbjuder speciella tider för akuta ärenden där du ges en möjlighet att få så snabb hjälp som det bara är möjligt. Du ringer oss och en akuttandläkare är redo att undersöka - och behandla - dig redan samma dag. Det är en tjänst som gör skillnad.

Ring vår akutjour i Norrköping

Samma sak gäller givetvis också för andra akuta ärenden. Har du bitit av en tand eller exempelvis slagit ut en tand i samband med idrottsutövande så kan du kontakta oss och ta del av den akuta tandvård i Norrköping vi erbjuder. Ringer du vår akutjour så kan vi även ge råd om hur du ska agera. I vissa fall kan tanden räddas om den exempelvis läggs i blöt. Vi är med dig hela vägen. 

I många fall så blir den första lösningen provisorisk i samband med att du besöker oss för akut tandvård. Första prioritet är att du ska bli av med smärtan. Vi ser till att boka in en tid för en ny behandling så snart som möjligt där den provisoriska lösningen ersätts med en permanent sådan. Givetvis så får du då också en komplett prisbild att ta ställning till och samtliga eventuella alternativ presenterade för dig. 

Allmäntandvård

Vi utför ett brett utbud inom allmän tandvård, bland annat dessa.

  • Regelbundna undersökningar. Kom in så kontrollerar vi tandhälsa. Vi rekommenderar minst en undersökning om året.
  • Lagningar, rotbehandlingar, tandutdragningar – vi hjälper dig självklart med akuta problem.
  • Bettskenor. Har du problem med gnisslande tänder? Låt oss sätta in en bettskena och slit mindre på dina tänder.
  • Professionell tandrengöring och tandstensborttagning utförd av erfarna tandhygienister.
  • Akut tandvård. Har du tandvärk eller slagit ut en tand på innebandyn? Välkommen att boka akuttid hos oss. Vi har generösa öppettider.

röntgenplåt tandimplantat Norrköping

Estetisk tandvård

Är du missnöjd med din tandrad och vill få ett nytt, vackrare leende. Vi utför en rad estetiska behandlingar, bland annat blekning och skalfasader.

Invisalign

Invisalign är en knappt synbar tandställning som justerar dina tänder. Ett suveränt sätt att få ett nytt självsäkert leende.

Ett brett utbud tandvårdsbehandlingar